Är du en driven databasutvecklare och lagspelare som vill vara med och utveckla moderna lösningar till rättsväsendet?

Domstolsverkets IT-avdelning är hjärtat i 80 domstolars digitalisering. Vi bidrar till att våra användare får effektiva IT-stöd, på så sätt bidrar vi också till rättstrygghet och demokrati för landets invånare.

Är du intresserad av att arbeta med moderna tekniker i en kreativ och intensiv miljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor kan det här vara jobbet för dig!

Vad innebär arbetet?

Domstolsverket är i en stark utvecklingsfas med fokus på digitalisering, interna arbetsprocesser och fortsatt utveckling av moderna arbetssätt. Vi söker därför dig som vill vara med och utveckla databaser för våra egenutvecklade produkter.

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Du kommer att ingå i projekt som experten på realisering av databasmodeller. Du kommer vara länken mellan våra arkitekter, systemutvecklare och systemtekniker för att konstruera hållbara databaslösningar.

Du bidrar i design och utveckling av databaser tillsammans med dina kollegor i projekt och team.

Möjligheter finns även att jobba med databasutveckling av vårt datavaruhus som används för analyser och uppföljning av verksamheten.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom datateknik, systemvetenskap eller motsvarande kunskaper. Du har ett stort intresse för programmering, databasutveckling och gärna även erfarenhet av Java och användning av JPA.

Du har erfarenhet av följande tekniker, komponenter och metoder:

  • SQL, PL/SQL
  • Databaserna Oracle och PostgreSQL
  • Prestandaoptimering

För att lyckas i din roll så behöver du vara lösningsfokuserad, nyfiken och gilla problemlösning. Du har ett eget driv för att utvecklas och vill ta din del av ansvaret för att leveransen ska lyckas.

För dig är det självklart att vara en lagspelare. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och vill leverera med god kvalitet. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vilka är vi?

Domstolsverkets IT-avdelning jobbar med moderna tekniker och arbetssätt för att lösa Sveriges Domstolars behov av IT.

Totalt är vi 100 kollegor på avdelningen, som arbetar brett inom många olika områden. Vi bidrar med helhetssyn, innovation och kundfokus. I vårt engagemang ligger snabbrörlighet, tillgänglighet och samverkan för att nå resultat. Tillsammans med dina kollegor kommer du att realisera Sveriges Domstolars befintliga och kommande behov av IT.

Hos oss jobbar alla med ständiga förbättringar och bidrar till arbetsglädje!

Övrigt

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer så du är välkommen med din ansökan redan idag! Placeringsort är Jönköping. Vill du veta mer om Domstolsverket och Sveriges Domstolar gå då in på www.domstol.se. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Domstolsverket tillämpar individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 1846-2019
Kontakt
  • Fredrik Elwing, Enhetschef, 036-15 54 87
Facklig företrädare
  • Anna Kronander, SACO, 0731-40 38 44
  • Magnus Danielsson, ST, 036-15 53 63
Publicerat 2019-11-19
Sista ansökningsdag 2020-01-06

Tillbaka till lediga jobb